Θεατρικό εργαστήρι COCO-MAT | 7ος χρόνος λειτουργίας

Το Θεατρικό μας εργαστήρι, προσφέρει φέτος έναν δωρεάν κύκλο μαθημάτων σε όλα τα νέα μέλη.

Έλα να καλλιεργήσουμε μαζί το ταλέντο μας και να δημιουργήσουμε μία νέα θεατροπαρέα.

Μήπως, τελικά, όλοι κρύβουμε έναν ηθοποιό μέσα μας; Μέσα από τη  διαρκή έρευνα και αναζήτηση, θα γνωρίσουμε καλύτερα την αθέατη πτυχή του εαυτού μας!

Τμήματα Εφήβων/Ενηλίκων
Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Διονύσης Ακτύπης
Πού: COCO-MAT Κηφισιάς, Τατοΐου 165
Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2020
Τηλ.: 210 6251 971 // E-mail: [email protected]
Facebook Page: Θεατρικό Εργαστήρι COCO-MAT

Δηλώστε συμμετοχή για τα μαθήματα και τις παραστάσεις της περιόδου 2020-21 στο [email protected] ή στο 210 6251 971.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να φέρουμε στο φως αυτόν τον φλύαρο άνθρωπο, που τόσο πολύ μιλάει στα σκοτεινά και ενδόμυχα της ψυχής του, αλλά τόσο πολύ αδυνατεί να επικοινωνήσει στα φανερά με το συνάνθρωπό του. Μία εξόρυξη πηγών έκφρασης, που ένα και μοναδικό όφελος έχει: Να αγαπήσουμε εμάς τους ίδιους και να επικοινωνήσουμε την αγάπη αυτή με τους γύρω. Κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό και κάθε εμπειρία φέρει τη μοναδικότητά της, με τη συμμετοχή, το κέφι και την όρεξη να είναι οι αποσκευές. Το όφελος θα το δούμε στην πορεία. Και θα είναι διαφορετικό για τον καθένα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όλους εκείνους που επιθυμούν να ανακαλύψουν το άλλο, το άγνωστο κομμάτι της ψυχής, που θα τους επιτρέψει να επανεξετάσουν ζητήματα, αρχές και αξίες. Μια χρονομηχανή με στάσεις απαραίτητες και ουσιώδεις. Είναι βέβαιο ότι όλοι θα επωφεληθούν από αυτή τη δραστηριότητα, στην καθημερινότητα και το αντικείμενό τους, ο καθένας ξεχωριστά.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι προσεγγίζουν τις τέχνες στον ελεύθερο χρόνο τους. Η ανάγκη για έκφραση, επικοινωνία, αυτογνωσία αλλά και εξέλιξη στις μορφές επικοινωνίας οδηγεί στο Θέατρο.

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ο Διονύσης Ακτύπης ,απόφοιτος της Σχολής Δραματικής Τέχνης «Θέατρο Τέχνης – Κάρολος Κουν», διανύοντας την 3η δεκαετία ως ηθοποιός και την 2η δεκαετία ως δάσκαλος υποκριτικής, εισηγητής σεμιναρίων σε δημόσιους και ιδιωτικούς πολιτιστικούς οργανισμούς.

Ο ΧΩΡΟΣ

Τα μαθήματά μας θα γίνονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην Κηφισιά, στην οδό Τατοΐου 165.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας σχετικά με το νέο κορονοϊό, σε έναν μεγάλο, επαρκώς αεριζόμενο χώρο, κρατώντας αποστάσεις, χωρίς όμως να κάνουμε «εκπτώσεις» στο πάθος μας για υποκριτική.

«Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας, για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας», έλεγε ο Κάρολος Κουν.

Ελάτε λοιπόν να γίνουμε πάλι παιδιά, να νοσταλγήσουμε, να μοιραστούμε και να αναθεωρήσουμε, να γίνουμε καλύτεροι και σοφότεροι. Πολύ σχολαστικά.

«Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια…

όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα και η μία έφερε την άλλη… φτάσαμε ως εδώ έχοντας αποκομίσει γνώση, αυτογνωσία, χαμόγελα συγκίνηση, μαγεία αν μη τι άλλο! Και συνεχίζουμε…

Μια χρονιά διαφορετική φέτος…

Ανοίγουμε τις πόρτες μας και σε περιμένουμε.. σε χρειαζόμαστε όσο και συ..

Να παίξουμε, να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμώσουμε, να τρομάξουμε, να πειράξουμε, να νιώσουμε ζωντανοί και ελεύθεροι…

Mε ασφάλεια… με καλή διάθεση, με κέφι και μεράκι θα φροντίσουμε τους εαυτούς μας… Θα τους γνωρίσουμε καλύτερα και στο τέλος θα τους δώσουμε το χειροκρότημα που τους αξίζει… μας αξίζει…

Μια παρέα δημιουργών.. Συγγραφείς ,σκηνοθέτες , ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, συνθέτες, μουσικοί… Θα ανακαλύψουμε τι από όλα… μαζί… μια ομάδα, ένα κουβάρι ανήσυχα όνειρα, η παρεούλα μας…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top