ReLive Yourself vol.2: Zoom webinar ευζωίας στις 15 Ιουλίου!

ReLive σημαίνει ξαναζώ. Ξαναζώ, ξαναζώ όλα αυτά που ξανά-ζήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του lockdown, στο σπίτι μας…
Την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, την πρωτόγνωρη ηρεμία, την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, την «άνοιξη» της δημιουργικότητάς μας.
Όλα αυτά λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ακόμη και τώρα που επιστρέψαμε σε μια «νέα» καθημερινότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός της σειράς από Zoom webinars, «ReLive Yourself». Ελάτε να τα υπενθυμίσουμε μαζί στους εαυτούς μας!

Το 2ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Τετάρτη, 15 Ιουλίου στις 18:00! Μαζί μας οι ειδικοί: η Holistic Life Coach Σοφία Αμούντζια, η Beauty Advisor Τζούλια Μπαρόλλη από την Zealots of Nature και η Theta Healer Ελίνα Τσινγκίρογλου.

Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να κάνετε την προεγγραφή σας, απλά στέλνοντας email στο [email protected]

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στο ReLive Yourself πατώντας το παρακάτω link:

https://zoom.us/meeting/register/tJUqd-qqpzIjEtauep5_sp_uqecldsm0ydnl

Τι θα διδαχθούμε σε αυτό το webinar & ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα μας μιλήσουν:

Σοφία Αμούντζια
Ολιστικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα για όλους

H έμπειρη, καινοτόμος στην Ελλάδα, Holistic FItness and Holistic Life Style Σοφία Αμούντζια & πρωτοπόρος της ολιστικής ζωής & υγείας στην Ελλάδα, ανακάλυψε και πρώτη έφερε, το 2004, στην Ελλάδα τo αυθεντικό holistic fitness/holistic life style το εμπλούτισε η ίδια, το κατοχύρωσε (2008) και το έχει κάνει τρόπο ζωής. Γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα της στον Βόλο στην ηλικία των 7 ετών με το ολυμπιακό άθλημα Tae kwon do. Είναι Πτυχιούχος του Α.Π.Θ και GRAFTS, επιστημονική συνεργάτης και γενικός γραμματέας ΑΟΤΕ της ΓΓΑ, με έρευνα στην «Oλιστική προσέγγιση αθλητών υψηλών επιδόσεων και αντιμετώπιση του στρες στον εργασιακό χώρο». Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί πολλά χρόνια στο Tae Kwon Do, Grandmaster 7 Dan, με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις και τοποθέτηση στο υπουργείο εσωτερικών.
Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo (Active Tae Bo με πνευματικά δικαιώματα) και το 2008, το νέο τρόπο ζωής των Ελλήνων, με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life Style, Holistic health.
Το 2004 που άρχισε να ασχολείται με την ολιστική ζωή στην Ελλάδα, ως «holistic life coach» , ξεκίνησε μία ατέρμονη διαδικασία πράξης και ανακάλυψης νέας γνώσης. Γνώση όχι μόνο μεθόδων ή πρακτικών με γενική έννοια, αλλά και με προσωπική έννοια, δηλαδή διαδικασίας εσωτερικής αναζήτησης (customizing) που σκοπό έχουν αυτό που όλοι τελικά επιδιώκουμε: την ολιστική υγεία και την καλύτερη ποιότητα ζωής…
Το 2016, για πρώτη φορά, εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ιστιοπλοϊκού αγώνα με κλασικά σκάφη “Spetses Classic Yacht Regatta” το αυθεντικό Holistic Fitness-Life style-Health.
Τα 17 χρόνια εργασίας της ως Fitness Manager / Holistic Personal Trainer –and Holistic Life Coach αποτελούν εγγύηση τόσο για το έργο της όσο και για την προσφορά της στο χώρο.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία τηλεοπτικών εμφανίσεων σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια από το 2000 έως σήμερα.

Τζούλια Μπαρόλλη
Πώς μας ομορφαίνει ο καλός ύπνος

Η Τζούλια Μπαρόλλη και εργάζεται ως αισθητικός για την εταιρεία ZEALOTS OF NATURE του ομίλου COCO-MAT. Έχει εργασθεί σε κέντρα ιατρικής αισθητικής, σε spa μεγάλων ξενοδοχείων, καθώς και στα φαρμακεία CARELAB by ATTICA στον τομέα των δερμοκαλλυντικών. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και αποφοίτησε ως ειδικός εφαρμογών αισθητικής και spa. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην Αγγλία, όπου πήρε το διεθνές πτυχίο αισθητικών CIDESCO, καθώς και την ειδίκευσή της πάνω στην ιατρική αισθητική ITEC Medical Aesthetic , ITEC Diploma in Microdermabrasion Treatments και  ITEC Diploma in Laser and Intense Pulsed Light Treatments. Έχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης από  δύο μεγάλες εταιρείες στο χώρο της ιατρικής αισθητικής την MURAD και την JULLIETTE ARMAND και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια όσον αφορά μακιγιάζ (MAC ) , ονυχοπλαστικής ( Αρμέν Μανουκιάν) κά. Η επαγγελματική της εμπειρία ανέρχεται στα 8 έτη εκ των οποίων τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται στον όμιλο της  COCO-MAT (OLIVE-ZEALOTS).

Με την Τζούλια θα μιλήσουμε λύσουμε απορίες όπως:

 • Πώς επηρεάζει ο ύπνος το δέρμα μας;
 • Ποια είναι τα οφέλη του ύπνου στην επιδερμίδα μας;
 • Πώς ο καλός ύπνος μας ομορφαίνει;
 • Τι προκαλεί η έλλειψη ύπνου στην επιδερμίδα;
 • Καθημερινή ρουτίνα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τον ύπνο;

Ελίνα Τσινγκίρογλου
Re-Start your life με την τεχνική Theta Healing

Η Ελίνα Τσινγκίρογλου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ζωγραφική και Ιστορία της Τέχνης στο University of Southeastern Europe. Συνέχισε τις σπουδές της ως Συντηρήτρια έργων ζωγραφικής στο Ινστιτούτο Πετρά. Από το 1992 εκθέτει τη δουλειά της σε μουσεία και αίθουσες τέχνης σε όλο τον κόσμο. Τον Οκτώβρη του 2017, επελέγει και προσκλήθηκε από την επιτροπή της Biennale της Φλωρεντίας να συμμετάσχει στην ΧΙ Florence Biennale. Έργα της υπάρχουν στο Μουσείο Νέων Καλλιτεχνών (Βιέννη), στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Belvedere di San Leucio (Caserta, Ιταλία), στο Μουσείο ARCOS (Benevento, Ιταλία), στον Πολυχώρο Αθηναΐς (Αθήνα), στην συλλογή της εταιρείας Spazio Tempo Arte (Βερόνα, Ιταλία) και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Γενική Διευθύντρια για τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις της AIAPI (Διεθνής Οργανισμός Πλαστικών Τεχνών Ιταλίας, Ιταλική Επιτροπή της IAA/AIAP επίσημος συνεργάτης της Unesco στην Ελλάδα. Το 2004, μετά από μια προσωπική εμπειρία που ήρθε σα δώρο στη ζωή της, μπήκε στο μονοπάτι της προσωπικής και πνευματικής αφύπνισης. Ο δρόμος αυτός την οδήγησε να ολοκληρώσει σπουδές ως Σύμβουλος Ενεργειακής και Διαισθητικής Θεραπείας και ως Σύμβουλος Προσωπικής και Πνευματικής Ανάπτυξης Το Σεπτέμβριο του 2013 ίδρυσε το Σημείο Επαφής / Τέχνη Άνθρωπος Γαία, στην Κηφισιά (www.pointofcontact.gr), έναν πνευματικό χώρο τέχνης και θεραπείας. Είναι Theta Healing Instructor & Practitioner, από το THinK (Theta healing Institute of Knowledge) και την ίδια την ιδρύτριά του Vianna Stibal . Είναι Trauma Release Practitioner (Metaphysical Anatomy Technique) πιστοποιημένη από την ιδρύτρια της τεχνικής , Evette Rose. Είναι επίσης δασκάλα της Kundalini Yoga (KRI) και μέλος της ΙΚΥΤΑ. Η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα σε ταξίδια σε όλη την Ελλάδα για διαλέξεις και σεμινάρια Θεραπευτικής Ζωγραφικής©, ενός συστήματος που έχει εμπνευστεί και οργανώνει σε προσωπικές συνεδρίες και ομάδες και θεραπείες και εκπαιδεύσεις της μεθόδου Theta Healing, εντός και εκτός Ελλάδας.

4 Σχόλια

  1. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας! 🙂
   Θα πρέπει απλώς να κάνετε την προεγγραφή σας, στέλνοντας email στο [email protected] και να συντονιστείτε την Τετάρτη στις 18:00, πατώντας το link που σας υποδεικνύουμε παραπάνω.

  1. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας! 🙂
   Θα πρέπει απλώς να κάνετε την προεγγραφή σας, στέλνοντας email στο [email protected] και να συντονιστείτε την Τετάρτη στις 18:00, πατώντας το link που σας υποδεικνύουμε παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top