ReLive Yourself 9: Αφιέρωμα στη διαχείριση της καθημερινότητας

ReLive σημαίνει ξαναζώ. Ξαναζώ, ξαναζώ όλα αυτά που ξανά-ζήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του lockdown, στο σπίτι μας… Την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, την πρωτόγνωρη ηρεμία, την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, την «άνοιξη» της δημιουργικότητάς μας.
Όλα αυτά λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ακόμη και τώρα που επιστρέψαμε σε μια «νέα» καθημερινότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός της σειράς από Zoom webinars, «ReLive Yourself». Ελάτε να τα υπενθυμίσουμε μαζί στους εαυτούς μας!

Το 9ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου στις 11:00! Μαζί μας: Η Γενική Διευθύντρια της V+O Communications Τόνια Γκόγκου, η οποία θα αναφερθεί στη σημασία του ορθού χρονοπρογραμματισμού στη διαχείριση της καθημερινότητας, ο Σταύρος Μαυρίδης, General Manager Soultailors Spa/Wellness Expert, που θα μας μιλήσει για την ευεξία, υγεία & τεχνολογία στην νέα εποχή, ο Γιώργος Δαμηλάκος, βελονιστής, ο οποίος θα αναφερθεί στον ωτοβελονισμό και τη διαχείριση του στρες και η Γεωργία Χατζηνικολάου, ψυχολόγος και διευθύντρια σύνταξης στην «Όμορφη Ζωή», η οποία θα μας μιλήσει για το πώς να αντιμετωπίσουμε το καθημερινό στρες.

Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να κάνετε την προεγγραφή σας, απλά στέλνοντας email στο [email protected]

Συντονιστείτε στο ReLive Yourself πατώντας το παρακάτω link:
https://zoom.us/j/97907564761

Τόνια Γκόγκου

Η Τόνια κατέχει τη θέση της Γενικής Διεύθυνσης της V+O COMMUNICATION, επιβλέποντας την εύρυθμη λειτουργία και διαχείριση της εταιρίας. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πολλές καμπάνιες public affairs και media relations για ένα σημαντικό αριθμό πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών, καθώς και αρκετές επικοινωνιακές εκστρατείες για εσωτερικά κοινά και τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, έχει σχεδιάσει προγράμματα επικοινωνίας και networking με κυβερνητικούς φορείς, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, σχέσεων με τα ΜΜΕ, καθώς και διαχείρισης κρίσεων. Είναι κάτοχος BA στην Ιστορία και την Πολιτική Επιστήμη από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College), καθώς και MSC στις Μετα-Σοβιετικές και Ρωσικές Διπλωματικές Σπουδές από το London School of Economics.

Σταύρος Μαυρίδης

Ο Σταύρος συμμετέχει στην ελληνική βιομηχανία SPA τα τελευταία 15 χρόνια. Εργάστηκε για μεγάλες εθνικές και διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα και διαθέτει σπουδές στη Φυσιοθεραπεία και την Αθλητική Επιστήμη και έχω εμπειρία στην εμπειρία. Έχει συμμετάσχει στην έκθεση συγκριτικής αξιολόγησης για την ελληνική βιομηχανία
SPA και είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Διαχειριστών
SPA Ελλάδος. Είναι, επίσης, μέλος των Global Wellness Initiatives for Hot Springs & Baltic to Black Sea και μέντορας στο πρόγραμμα Global Mentorship. Σήμερα, είναι Πρέσβης της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Σαββατοκύριακο Ευεξίας 2020 & 2021, Πρέσβης του Hall of Wellness Awards, Κριτής για τα World Spa & Wellness Awards και μέλος της κριτικής επιτροπής των Greek Hotel Awards. Είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και πιστεύει ακράδαντα στην Ευεξία και τον μελλοντικό αντίκτυπο που θα έχει στις ζωές και την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Γιώργος Δαμηλάκος

Ο Γεώργιος Εμμ. Δαμηλάκος, ADS (Acupuncture Detoxification Specialist), είναι επαγγελματίας βελονιστής, με έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής. Έχει εκπαιδευτεί στην τέχνη του Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού, από τον Ιατρό κ. Αλέξανδρο Τηλικίδη, συγγραφέα, δάσκαλο και επίτιμο μέλος της εκπαιδευτικής επιτροπής του WFCMS. Επίσης έχει λάβει την εκπαίδευση και πιστοποίηση για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου ωτοβελονισμού NADA (ADS) από τη NADA-GR, η οποία λειτουργεί με την υποστήριξη της NADA UK και της Ελληνικής Εταιρίας Κινέζικης Ιατρικής. Είναι απόφοιτος του τομέα των κοινωνικών επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (ΜΒΑ) και έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών “Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες” του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΕΚΠΑ. Συνεργάζεται με επαγγελματίες υγείας και κλινικές, με σκοπό την έρευνα, διάδοση και εφαρμογή των μεθόδων και πρακτικών της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στην Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Βελονισμού και Κινέζικης Ιατρικής και συνεργάτης της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Ασχολείται με την Διατροφή μέσω της επιχείρησης “ΜΑΛΕΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1923”, με αντικείμενο την εμπορία και τυποποίηση παραδοσιακών τροφίμων, βοτάνων και μπαχαρικών. Παράλληλα διαχειρίζεται τη διαδικτυακή σελίδα ενημέρωσης acutherapy.gr. Έχει τρία παιδιά που καθημερινά τον εμπνέουν στο έργο της κατανόησης του εσωτερικού κι εξωτερικού περιβάλλοντος του ανθρώπου.

Γεωργία Χατζηνικολάου

Η Γεωργία σπούδασε Φιλοσοφία – Παιδαγωγική – Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (2002), Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (2007) και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη «Αντιμετώπιση του Πόνου» στην Ιατρική σχολή Ιωαννίνων (2010). Έχει κάνει ειδίκευση στη συστημική – οικογενειακή ψυχοθεραπεία (2003-2007), ειδικά στο συστημικό ψυχόδραμα. Τα τελευταία χρόνια έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες ενεργειακές τεχνικές, στο σύστημα συναισθηματικής ενδυνάμωσης Expansion Method και το σύστημα wellness Εφαρμοσμένη Ευζωία. Από το 2011 δραστηριοποιείται στην Κάντια Αργολίδας, όπου παρέχει τις υπηρεσίες της σε άτομα και σε οικογένειες, στο γραφείο της και διαδικτυακά. Είναι μητέρα 2 παιδιών και συνιδρύτρια της Όμορφης Ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top