ReLive Yourself 7: Εναλλακτικές θεραπείες, άσκηση & διατροφή

ReLive σημαίνει ξαναζώ. Ξαναζώ, ξαναζώ όλα αυτά που ξανά-ζήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του lockdown, στο σπίτι μας… Την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, την πρωτόγνωρη ηρεμία, την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, την «άνοιξη» της δημιουργικότητάς μας.
Όλα αυτά λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ακόμη και τώρα που επιστρέψαμε σε μια «νέα» καθημερινότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός της σειράς από Zoom webinars, «ReLive Yourself». Ελάτε να τα υπενθυμίσουμε μαζί στους εαυτούς μας!

Το 7ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου στις 18:00! Μαζί μας: Ο ομοιοπαθητικός ιατρός Λεωνίδας Βελόπουλος, ο οποίος θα αναφερθεί στην επίδραση του άγχους στο ανοσοποιητικό μας και τη συμβολή της ομοιοπαθητικής στην πρόληψη και την αντιμετώπισή του, η Εύα Σιακφά, που θα μας μιλήσει για τις εναλλακτικές θεραπείες και, ιδιαίτερα, για τα οφέλη του βελονισμού, η Ροδή Κωνσταντινίδου, η οποία θα μας μιλήσει για τη σχέση της άσκησης με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και η Λένα Ζάμπογλου με θέμα τη σημασία της διατροφής για την ανοσοποίηση του οργανισμού μας.

Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να κάνετε την προεγγραφή σας, απλά στέλνοντας email στο [email protected]

Συντονιστείτε στο ReLive Yourself πατώντας το παρακάτω link:

https://zoom.us/j/97490778317

Τι θα διδαχθούμε σε αυτό το webinar & ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα μας μιλήσουν:

Λεωνίδας Βελόπουλος | Ομοιοπαθητική

Βελλόπουλος Λεωνίδας Ο κος Λεωνίδας Βελλόπουλος είναι ιατρός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιατρικής “Iuliu Hatieganu” .Στα πλαίσια της ειδικότητος του συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Κλασσική Ιατρική στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ, στο τμήμα Αξονικής Τομογραφίας του ΑΟΝΑ «Άγιος Σάββας», στο τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του ιδίου Νοσοκομείου καθώς και του Νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ και στην Ενδοκρινολογική Κλινική του ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς». Στην Κλασσική Ομοιοπαθητική ξεκίνησε την εκπαίδευσή του με την ολοκλήρωση του αντιστοίχου προγράμματος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και εν συνεχεία παρακολούθησε το πρόγραμμα της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής του καθηγητού Γεωργίου Βυθούλκα λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και συμμετέχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ως διδάσκων για ιατρούς, οδοντιάτρους και φαρμακοποιούς. Παράλληλα με την άσκηση της Ομοιοπαθητικής αρθρογραφεί, ενώ το 2016 συμμετείχε στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής αλλά και ομιλητής. Επίσης εχει συμμετάσχει και σε επιτροπές της ECH (European Committee of Homeopathy).

Εύα Σιακφά | Βελονισμός

Εύα Σιακφά Η Εύα Σιακφά ασκεί την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική μέσω του βελονισμού της ρεφλεξολογίας και της βοτανοθεραπείας. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και μέλος της ομάδας των διδασκόντων σε αυτή. Τα θεραπευτικά της εργαλεία συμπληρώνονται από ενεργειακές προσεγγίσεις (master reiki teacher – aura soma practitioner – shamanic techniques).

Ροδή Κωνσταντινίδου | Θεραπευτική Άσκηση

Κωνσταντινίδου Ροδή: H Ροδή Κωνσταντινίδου είναι απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και Θεατρικών σπουδών στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει τις σπουδές της στο ΕΚΠΑ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ‘’Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία και Θεραπευτική Άσκηση’’ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων μέσα σε αυτά τα συστήματα Yoga, Pilates & Corrective Exercise.

Λένα Ζάμπογλου | Διατροφή

Ζάμπογλου Λένα Η Λένα Ζάμπογλου είναι επιχειρηματίας στο χώρο της φρέσκων διατροφικών πρώτων υλών και έχει εκπαιδευτεί στη Μακροβιοτική Διατροφή από το Kushi Institute of Europe στο Βέλγιο και τον Simon Brown στην Αθήνα. Είναι υπεύθυνη του τομέα Μακροβιοτικής Διατροφής & Μαγειρικής της Alfresco και καθοδηγεί τάξεις μαγειρικής και εργαστήρια που σχετίζονται με τη θεραπευτική επίδραση της τροφής για το ευρύ κοινό. Έχει εκπαιδευτεί επισταμένως στο Θεραπευτικό σύστημα Pranic Healing του Master Choa Kok Sui και στο σύστημα μελέτης και θεραπευτικής εφαρμογής Μεσημβρινών & Τσάκρας του Diego Sanchez.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top