«31 πόρτες» αρκούν για να δημιουργήσουν μία όαση φιλοξενίας στην Αλεξανδρούπολη

Λόγω της βαθιάς αγάπης  τους για την Αλεξανδρούπολη και  το όνειρο τους να δημιουργήσουν ένα υψηλής ποιότητας ξενοδοχείο μέσα στην πόλη, τόσο από άποψη υποδομών και σχεδιασμού, όσο και από τις υπηρεσίες φιλοξενίας που θα παρείχε, οι σημερινοί ιδιοκτήτες αποφάσισαν να δημιουργήσουν το πολυτελές 31 Doors Hotel.

Αυτό ήταν η κεντρική ιδέα και η υλοποίηση της.

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουνίου του 2019,σε ένα κτήριο με μακρά ιστορία, το οποίο θεωρείται τοπικό σημείο αναφοράς .Δίνοντας βάση στις ανάγκες και στις επιθυμίες του σύγχρονου ταξιδιώτη το 31 Doors Hotel σχεδιάστηκε για ταξίδια τόσο επαγγελματικά όσο και αναψυχής.

Αυτό ήταν η κεντρική ιδέα και η υλοποίηση της. Τελικά όμως τα καταφέραμε? Αρκεί μόνο ένα σύγχρονο κτήριο? Είναι αρκετό αυτό από μόνο του για να πετύχεις? Φυσικά και όχι!

Όλη η ομάδα του 31 Doors Hotel πιστεύει ότι για να επιτύχεις το ποιο σημαντικό είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και οι αρχές που πρεσβεύεις. Οι αρχές και η φιλοσοφία για κάθε ξενοδοχείο είναι διαφορετικές, η δική μας φιλοσοφία έχει σαν άξονα τον άνθρωπο και βασίζεται στα εξής:

1)Χαμόγελο, 2)Ευγένεια, 3)Φιλικό περιβάλλον, 4)Άνεση, 5) Φιλοξενία. Άλλωστε βασιζόμαστε σε μια Zen φιλοσοφία, και στο Less is more.

Τι πετύχαμε σε αυτό το χρονικό διάστημα της λειτουργίας μας? Πετύχαμε την αποδοχή και την εμπιστοσύνη των πελατών μας οι οποίοι αποτυπώνεται σε πολύ θετικά σχόλια σε διάφορα booking channels,και την πανελλήνια αποδοχή με βραβεύσεις  ως  Best Greek New City Hotel και ως Best Business Hotel. Σίγουρα όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά ειδικά για εμάς που είμαστε ένα καινούριο κατάλυμα, και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε , με την ίδια και περισσότερη όρεξη για όλα αυτά που παρέχουμε και προσφέρουμε. Όμως αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και υπερήφανα, είναι  το feedback που παίρνουμε από το κάθε πελάτη στην αναχώρηση του, ότι η ενέργεια μας τους κάνουν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, αυτό δεν το συγκρίνουμε με κανένα βραβείο, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας μας.

Βέβαια για να φτάσουμε σε όλα αυτά χρειάστηκε η συμμετοχή πολλών, οι ιδιοκτήτες που είχαν την ιδέα, όλοι οι τεχνικοί(εργολάβος, διακοσμητής, εργάτες ,κτλ  που υλοποίησαν τις κτιριακές κατασκευές ,και σε όλους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους αναλογεί μερίδιο της πορείας μας. Όμως  χωρίς την εργατικότητα και την προσπάθεια όλου του Προσωπικού(Housekeeping,Food and Beverage,Reception,Maintenace) του Ξενοδοχείου μας και την αποδοχή της φιλοσοφίας μας σίγουρα θα είχαμε επιτύχει  λιγότερα και τους αναλογεί ένα σημαντικό μερίδιο της πορείας μας. Άλλωστε πρώτα από όλα είναι ο Άνθρωπος.

O Aλεξόπουλος Ι. Κωνσταντίνος, είναι ο Manager Director του 31doorshotel.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top