Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας με την υπογραφή των εταιρειών COCO-MAT και ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ!

με την υπογραφή των εταιρειών COCO-MAT και ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ!

Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας 

Η COCO-MAT, το συνυφασμένο με τον ποιοτικό ύπνο ελληνικό brand παγκόσμιας εμβέλειας, σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούν ένα βήμα παρακάτω την αναβάθμιση του νέου σας σπιτιού!

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή χειροποίητων προϊόντων ύπνου και επίπλων υψηλής ποιότητας, η COCO-MAT συναντά την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον κατασκευαστικό κλάδο. Οι δύο εταιρείες φιλοδοξούν να ολοκληρώσουν ακόμα πιο ουσιαστικά την εμπειρία σας στο χώρο του σπιτιού των ονείρων σας, προσφέροντας υψηλή αισθητική, άρτια κατασκευή και παράλληλα τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό προϊόντων για έναν ουσιαστικά ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο.

Με την ολική ανακαίνιση ή την κατασκευή της κατοικίας σας, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε προϊόντα ύπνου COCO-MAT σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τη λιανική τους πώληση. Επιπλέον, πριν πάρετε την τελική σας απόφαση, θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα συστήματα COCO-MAT, απολαμβάνοντας το «Τhe COCO-MAT Sleep Test»,  μία μοναδική εμπειρία ύπνου και φιλοξενίας, σε ένα από τα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία της COCO-MAT στην καρδιά της Αθήνας! 

Με κοινή φιλοσοφία που συνίσταται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και η COCO-MAT συνυπογράφουν το σπίτι των ονείρων σας, ολοκληρώνοντας την εμπειρία της άρτιας ποιοτικά και αισθητικά κατασκευής με τα καλύτερα προϊόντα για έναν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε στο [email protected]  ή στο 210 50 69 099

Λίγα λόγια για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Η εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ γεννήθηκε από την ανησυχία της σε σχέση με το πως θα κάνει τον κόσμο μας πιο όμορφο και τη διαδικασία κατασκευής μία ευχάριστη εμπειρία για όλους. Η φιλοσοφία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ εξυμνεί τον άνθρωπο, τον χώρο και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, γνωρίζοντας καλά πως ο άνθρωπος αλλάζει τον χώρο αλλά και ο χώρος αλλάζει τον άνθρωπο.

Στα 11 χρόνια που η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ δραστηριοποιείται ενεργά στον κατασκευαστικό κλάδο, έχει υπηρετήσει με συνέπεια τις αξίες της μέσα από μία διαρκή παραγωγή έργων, καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερα από 600 project επιφάνειας χώρου 90000m2.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 3 πεδία του κατασκευαστικού κλάδου: την κατασκευή κατοικιών προς πώληση, τις κατασκευές και ανακαινίσεις για επαγγελματίες και επενδυτές και τις κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών για ιδιώτες.

Σκεπτόμενη έξω από το κουτί επενδύει σε συνεργασίες και συνέργειες βλέποντας ευκαιρίες εκεί που δεν είναι άμεσα ορατές, δίνοντας έτσι υπεραξία στις υπηρεσίες και το έργο που προσφέρει στους πελάτες της.

www.epikyklos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top