Θεατρικό εργαστήρι COCO-MAT στο κατάστημα της Κηφισιάς

Το μαγικό μας, θεατρικό ταξίδι συνεχίζεται για 5η χρονιά. Φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο και… προσδεθείτε!

Η ΙΔΕΑ

Μήπως, τελικά, όλοι κρύβουμε έναν ηθοποιό μέσα μας; Μέσα από μια διαρκή έρευνα, γνωρίζουμε και αγαπάμε τους εαυτούς μας, για να μας αγαπήσουν και οι γύρω, γι’ αυτό που πραγματικά φέρουμε και είμαστε. Όχι για να γίνουμε ηθοποιοί, αλλά γιατί μέσα από το θέατρο θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, θα απελευθερωθούμε, θα κοινωνικοποιηθούμε και θα δουλέψουμε συλλογικά.

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Να φέρουμε στο φως αυτόν τον φλύαρο άνθρωπο, που τόσο πολύ μιλάει στα σκοτεινά και ενδόμυχα της ψυχής του, αλλά τόσο πολύ αδυνατεί να επικοινωνήσει στα φανερά με το συνάνθρωπό του. Πρόκειται για εξόρυξη πηγών έκφρασης, που ένα και μοναδικό όφελος έχει: Να αγαπήσουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και να επικοινωνήσουμε την αγάπη αυτή και το είναι μας με τους γύρω. Κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό και κάθε εμπειρία φέρει τη μοναδικότητά της, με τη συμμετοχή, το κέφι και την όρεξη να είναι οι αποσκευές. Το όφελος θα το δούμε στην πορεία. Και θα είναι διαφορετικό για τον καθένα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όλους εκείνους που επιθυμούν να ανακαλύψουν ένα άλλο, άγνωστο κομμάτι του εαυτού τους, το οποίο θα τους επιτρέψει να επανεξετάσουν ζητήματα, αρχές και αξίες. Μια χρονομηχανή με στάσεις απαραίτητες και ουσιώδεις. Είναι βέβαιο ότι όλοι θα επωφεληθούν από αυτή τη δραστηριότητα, στην καθημερινότητα και το αντικείμενό τους, ο καθένας ξεχωριστά.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Ο άκρως εκπαιδευτικός και επιμορφωτικός χαρακτήρας. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι προσεγγίζουν τις τέχνες στον ελεύθερο χρόνο τους. Η ανάγκη για έκφραση, επικοινωνία, αυτογνωσία αλλά και εξέλιξη στις μορφές επικοινωνίας φέρνουν σε επαφή τους ανθρώπους με τις θεατρικές ομάδες. Η σπουδή και η προσέγγιση ενός θεατρικού έργου θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το ομαδικό πνεύμα. Οι σπουδαστές ανακαλύπτουν πτυχές του εαυτού τους που ενδεχομένως και οι ίδιοι να μην γνώριζαν μέχρι τότε, καθώς τα πεδία δράσης, ενέργειας και έκφρασης είναι απεριόριστα.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Προερχόμενος από τη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν, με 20ετή πορεία ως ηθοποιός. Τα τελευταία 13 χρόνια δραστηριοποιείται και ως δάσκαλος υποκριτικής, εισηγητής σεμιναρίων σε δημόσιους και ιδιωτικούς πολιτιστικούς οργανισμούς.

Ο ΧΩΡΟΣ

Το αμφιθέατρο του κεντρικού καταστήματος της εταιρείας COCO-MAT στην Κηφισιά, στην οδό Τατοΐου 165. Πρόκειται για έναν χώρο, όπου κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί πολλές ανάλογες δραστηριότητες, καθώς αποπνέει πολιτισμό, τέχνη και ήθος.

«Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας, για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας», έλεγε ο Κάρολος Κουν. Ελάτε λοιπόν να γίνουμε πάλι παιδιά, να νοσταλγήσουμε, να μοιραστούμε και να αναθεωρήσουμε, να γίνουμε καλύτεροι και σοφότεροι.

Δηλώστε συμμετοχή για τα μαθήματα και τις παραστάσεις της περιόδου 2018-19 στο workshops@coco-mat.com ή στο 210 6251 971.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Διονύσης Ακτύπης
Πού: COCO-MAT Κηφισιάς, Τατοΐου 165
Πότε: Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου
Τηλ.: 210 6251 971

e-mail: info@coco-mat.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top