Start of Holistic Relaxation από την Σοφία Αμούντζια | COCO-MAT Φάληρο

Στο κατάστημα COCO-MAT στο Φάληρο υποδέχεται τη νέα σεζόν η Holistic Life Style Group, με τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της «Ολιστικής ζωής» (άσκηση, ψυχολογία, διατροφή, πρόληψη, υγεία).

Στο 2ωρο αυτό κάλεσμα του Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα χαλαρώσουν & θα μάθουν:

  • Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ολιστικής ζωής σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
  • Πώς θα είναι το προσωπικό, ολιστικό, εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους.
  • Απλές τεχνικές ταϊλανδέζικου μασάζ, που θα μπορούν, στη συνέχεια, να τις εφαρμόσουν σε δικούς τους ανθρώπους.

Πληροφορίες

Πού: COCO-MAT Φάληρο, Ποσειδώνος 1 & Έλλης 2

Πότε: Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, ώρα 18:00

Επικοινωνία: Τηλ.: 210 9847 227 // E-mail:  faliro@coco-mat.com

Ενδυμασία: Φορέστε άνετα ρούχα. Κάποιες τεχνικές του Ταϊλανδέζικου μασάζ, θα τις δουλέψουμε στα στρώματα, έτσι ώστε να μπορείτε και εσείς, να τις εφαρμόζετε σε δικούς σας ανθρώπους.

Κατοχυρώσετε τη θέση σας τηλεφωνικά στο 6973326943. | Παρακαλούμε προσέλθετε 20 λεπτά πριν την έναρξη.

 

Τι είναι ολιστική ζωή;

Ομολογουμένως, τα τελευταία χρόνια, διακρίνουμε μια στροφή στην εναλλακτική άσκηση, στις εναλλακτικές θεραπείες και τη συμπληρωματική ιατρική με έμφαση στην ολιστική  (ολιστικός = ολοκληρωμένος) προσέγγιση στη ζωή που  βασίζεται σε μια ισορροπία μεταξύ της ευημερίας στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα (Smith &Puczkó, 2009).

Η θετική ψυχολογία και ψύχραιμη αντιμετώπιση των καταστάσεων, η υγιεινή διατροφή , η  σωματική άσκηση αποτελούν τους τρεις «πυλώνες» της Ολιστικής ζωής για ένα νέο  τρόπο ζωής που οδηγεί σε ευεξία και στην εκμάθηση της μεθόδου, που μπορεί ατομικά ο καθένας να ακολουθήσει, προκειμένου να ισορροπεί σωματικά και πνευματικά.

Απευθύνεται σε όλους και έχει ένα ουσιαστικό σκοπό: να γνωρίσουν όλες οι ηλικίες τον ολιστικό τρόπο ζωής.

Τι είναι το Ταϊλανδέζικο μασάζ;

Είναι ένας ιερός χορός, μια γιόγκα για 2 άτομα. Παραδοσιακά ασκείται στα βουδιστικά μοναστήρια, το Ταϊλανδικό μασάζ θεωρείται πάνω από όλα ασκείται σε μια διαλογιστική κατάσταση και αναπτύσσει την ευαισθησία και τις καρδιακές του ιδιότητες (Metta -Ανιδιοτελής Αγάπη για όλους και για όλα, χωρίς διακρίσεις και Karuna – Συμπόνια) για να ταιριάζει στις ανάγκες του δέκτη. Ταϊλανδέζικο μασάζ εκτελείται στο πάτωμα, χωρίς να χρησιμοποιείται λάδι. Ο δέκτης φορά ελαφρά, άνετα ρούχα. Ταϊλανδικό μασάζ προάγει τη γενική υγεία και ευεξία. Έχει διπλό σκοπό.

Από την πλευρά της πρόληψης, ενεργοποιεί την ελεύθερη ροή της ενέργειας και βελτιώνει την κυκλοφορία των υγρών, την πέψη, την ικανότητα αναπνοής, τη στάση του σώματος, την ευελιξία, καθώς και την απελευθέρωση της νευρικής έντασης. Από τη θεραπευτική πλευρά, μπορεί να θεραπεύσει μεγάλο αριθμό παθολογιών, όπως πόνο στην κάτω πλάτη, πονοκεφάλους, πεπτικά προβλήματα, άγχος, αϋπνία, νευρική ανισορροπία.

Holistic Life Style Group

H Holistic Life Style Group ιδρύθηκε το 2008 από το πάθος της Grandmaster Σοφίας Αμούντζια  να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια ολιστική (holistic) ζωή. Η Σοφία και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της ενδιαφέρονται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την υγεία, και τη θετική σκέψη.

Όλες οι δραστηριότητές της Holistic Life Style Group σχεδιάζονται από τη Σοφία Αμούντζια, με στόχο οι συμμετέχοντες να δούνε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Nα παρακινηθούν, να μάθουν, να μειώσουν τα επίπεδα του άγχους, να αυξήσουν τις επιδόσεις τους, να βρουν την δύναμη που έχουν μέσα τους, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να οραματιστούν μια ολιστική-ολοκληρωμένη (holistic) ζωή!


Λίγα λόγια για τον Νίκο

Ο Νikos Unalome, ξεκίνησε την πρακτική του στη Yoga και εξασκήθηκε στην Asthanga Vyniasa,Yoga Therapy και Pranayama. Το 2015 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση Traditional Thai Massage. Από την πρώτη ημέρα κατάλαβε την αγάπη του για τη θεραπεία. Έπειτα παρακολούθησε Advance Σεμινάρια Thai Massage, Osteo Thai και Fascia.

Επίσης είναι γνώστης της Αγιουρβέδα (The Mother of all Healing Arts) και εξασκεί το Αγιουρβεδικό massage καθώς και τεχνικές αποτοξίνωσης (Panchakarma).Έχει μυηθεί στους δύο βαθμούς Usui Reiki και στο «Christ energy healing». Η προσέγγιση της πρακτικής του, βασίζεται στο άγγιγμα με επίγνωση, την ακρίβεια, τη συμπόνια και την ταπεινότητα που τον διακρίνει.

Λίγα λόγια για την Σοφία

H έμπειρη, καινοτόμος στην Ελλάδα, Holistic FItness and Holistic Life Style Σοφία Αμούντζια & πρωτοπόρος της ολιστικής ζωής & υγείας στην Ελλάδα, ανακάλυψε και πρώτη έφερε, το 2004, στην Ελλάδα τo αυθεντικό holistic fitness/holistic life style το εμπλούτισε η ίδια, το κατοχύρωσε (2008) και το έχει κάνει τρόπο ζωής. Γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα της στον Βόλο στην ηλικία των 7 ετών με το ολυμπιακό άθλημα Tae kwon do.

Είναι Πτυχιούχος του Α.Π.Θ και GRAFTS, επιστημονική συνεργάτης και γενικός γραμματέας ΑΟΤΕ της ΓΓΑ, με έρευνα στην «Oλιστική προσέγγιση αθλητών υψηλών επιδόσεων και αντιμετώπιση του στρες στον εργασιακό χώρο».  Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί πολλά χρόνια στο Tae Kwon Do,  Grandmaster 7 Dan, με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις και τοποθέτηση στο υπουργείο εσωτερικών. Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo (Active Tae Bo με πνευματικά δικαιώματα) και το 2008, το νέο τρόπο ζωής των Ελλήνων, με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life Style, Holistic health.

Το 2004 που άρχισε να ασχολείται με την  ολιστική ζωή στην Ελλάδα, ως «holistic life coach» , ξεκίνησε μία ατέρμονη διαδικασία πράξης και ανακάλυψης νέας γνώσης. Γνώση όχι μόνο μεθόδων ή πρακτικών με γενική έννοια, αλλά και με προσωπική έννοια, δηλαδή διαδικασίας εσωτερικής αναζήτησης (customizing) που σκοπό  έχουν αυτό που όλοι τελικά επιδιώκουμε: την ολιστική υγεία και την καλύτερη ποιότητα ζωής… Το 2016, για πρώτη φορά, εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ιστιοπλοϊκού αγώνα με κλασικά σκάφη “Spetses Classic Yacht Regatta” το αυθεντικό Holistic Fitness-Life style-Health. Τα 17 χρόνια εργασίας της ως Fitness Manager / Holistic Personal Trainer –and Holistic Life Coach αποτελούν εγγύηση τόσο για το έργο της όσο και για την προσφορά της στο χώρο. Διαθέτει πολυετή εμπειρία τηλεοπτικών εμφανίσεων σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια από το 2000 έως σήμερα. Σκοπός της είναι η σωστή πληροφόρηση και η γνώση σε βάθος, γύρω από τον ολιστικό (ολοκληρωμένο) τρόπο ζωής, θα σας μετατρέψει εσάς τους ίδιους, σε coach του εαυτού σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top