Συναισθηματική Νοημοσύνη & Μητέρες: Κύκλος σεμιναρίων από τη σύμβουλο συναισθηματικής νοημοσύνης Λία Ζώρζου

Ένας επιμορφωτικός κύκλος βιωματικών συναντήσεων με τη σύμβουλο συναισθηματικής νοημοσύνης Λία Ζώρζου στο κατάστημα COCO-MAT στο Φάληρο.

Τι συμβαίνει όταν μια ομάδα γυναικών συνευρεθεί και επικοινωνήσει; Τι μπορεί να μάθει; Τι να κερδίσει;

Η σύμβουλος συναισθηματικής νοημοσύνης Λία Ζώρζου παρουσιάζει ένα επιμορφωτικό κύκλο βιωματικών συναντήσεων, με θέμα το ρόλο της συναισθηματικής νοημοσύνης στη ζωή μας. Αυτή η ομάδα αφιερώνεται στις μητέρες!

Είσαι μητέρα, άνεργη, εργαζόμενη ή επιχειρηματίας και αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις εσύ η ίδια για να γίνεις ευτυχισμένη; Μήπως έχεις συχνά στο μυαλό σου φράσεις όπως: «Δεν μου φέρονται καλά» / «Δεν μου αξίζει αυτή η συμπεριφορά» / «Τι κάνω λάθος;»

Σε περιμένουμε την Παρασκευή 22 Μαρτίου, να γνωριστούμε και να βιώσουμε μαζί τη δύναμη της κάθε μιας μας ΚΑΙ τη δύναμη της ομάδας μας.

Ετοιμάσου να γευτείς τις βασικές αρχές της συναισθηματικής νοημοσύνης και να κατανοήσεις κι εσύ πόσο μεγάλο ρόλο έχουν τα βιώματα μας στο πώς αντιδρούμε στη καθημερινή μας ζωή στο σπίτι και στη δουλειά. Μέσω βιωματικών ασκήσεων θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους ποικίλους ρόλους μας, τα όριά μας, και να εξερευνήσουμε τις βασικές αρχές της ανθρώπινης επικοινωνίας. Η επικοινωνία με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας θα είναι το κύριο αντικείμενο μελέτης σε κάθε μας συνάντηση.

Ο κύκλος των σεμιναρίων αποτελείται από 8 συναντήσεις, οι οποίες θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή στις 10.30 π.μ.  Σας περιμένουμε όλες, για να γευτείτε τη διαδικασία και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

 

Λίγα λόγια για την Λία Ζώρζου

Η κα Ζώρζου είναι μία επιστήμονας και βραβευμένη επιχειρηματίας που η διαδρομή της στη ζωή έως τώρα την έχει οδηγήσει αυτή τη στιγμή να έχει ως μοναδικό στόχο να βοηθήσει ανθρώπους να καταλάβουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να οδηγηθούν στην ευτυχία.

Εργάζεται ως σύμβουλος συναισθηματικής νοημοσύνης σε ομάδες που θέλουν να επικοινωνήσουν καλύτερα μεταξύ τους και ανθρώπους που έχουν ως στόχο να καταλάβουν περισσότερο τον ίδιο τους τον εαυτό και να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζεται  ώστε να βρουν την ευτυχία και χαρά στο σπίτι και τη δουλειά. Η Λία περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου της δίνοντας ομιλίες σε παγκόσμια συνέδρια και έχει πελάτες σε χώρες όπως Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Αγγλία, Ελβετία,  Βιετνάμ, Αφγανιστάν κ.ά.

 

Πληροφορίες:

Πού: COCO-MAT Φαλήρου, Ποσειδώνος 1 & Έλλης 2

Πότε: Παρασκευή 22 Μαρτίου, 2019, ώρα 10.30 π.μ.

Επικοινωνία: Τηλ. 210 9847 227 // mail: faliro@coco-mat.com

 

*Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο του καταστήματος.

**Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για τη συνάντηση συναισθηματικής νοημοσύνης επικοινωνήστε με τη κ. Ζώρζου στο liazorzou@hotmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top