«Σημείο Ηρεμίας»: Μία θεραπευτική προσέγγιση στην COCO-MAT Βούλας

Το Wellday-Live Longevity σας προσκαλεί στο «Σημείο Ηρεμίας», ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δομών & υπηρεσιών βαθιάς θεραπευτικής ηρεμίας, που θα πραγματοποιηθεί στην COCO-MAT Βούλας.

Είναι η ώρα που δεν χρειάζεται να πιούμε τον δεύτερο καφέ ή να κοιτάξουμε ξανά την οθόνη του τηλεφώνου. Είναι η ώρα που δεν χρειάζεται άλλο να σκεφθούμε ξανά και ξανά τα ίδια. Είναι η ώρα που δεν χρειάζεται άλλο πια να ξοδέψουμε χρόνο, ομιλία ή ενέργεια. Είναι η ώρα να πάρουμε μια ανάσα. Είναι η ώρα να σταθούμε, να παραμείνουμε, να ακινητοποιηθούμε, να εισπνεύσουμε. Είναι η ώρα έστω και για λίγο να σταματήσουμε, να ανασυγκροτηθούμε, να αναζωογονηθούμε, να θρέψουμε τις εφεδρείες μας, να αφεθούμε.

Το Wellday-Live Longevity εμπνεύστηκε και παρουσιάζει «Το Σημείο Ηρεμίας», ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δομών & υπηρεσιών βαθιάς θεραπευτικής ηρεμίας, που επιχειρεί να αναβιώσει τη θεραπευτική παράδοση των Ασκληπιείων και της Ελληνικής Ιατρικής πρακτικής, ακριβώς όπως γεννήθηκε και εφαρμόστηκε σε αυτόν τον τόπο, με τρόπο που να παραμένει θεραπευτικά αποτελεσματικός και επίκαιρος για τον σύγχρονο άνθρωπο. Η αρχή των Ασκληπιείων σύμφωνα με την οποία οι ασθένειες του σώματος-καθώς και η θεραπεία τους- υποτάσσονται στην αρχή της Ενότητας και εξαρτώνται από την κατανόηση και θεραπεία των ασθενειών της ψυχής και του πνεύματος, ωθώντας τον άνθρωπο από την αυτογνωσία στην αυτοθεραπεία, αποτελεί θεμέλιο λίθο του προγράμματος.

Η θεραπευτική προσέγγιση του «Σημείου Ηρεμίας» βασίζεται στρατηγικά στα στοιχεία της Απλότητας, της Ισορροπίας και της Φυσικότητας, καθώς επιχειρεί να δημιουργήσει μια όαση ανάσας και ηρεμίας από την πολυδραστηριότητα, τη φθορά και τη μόνιμη υπερδιέγερση της σύγχρονης καθημερινότητας, εκπαιδεύοντας τους επισκέπτες στις γνήσιες αρχές του ευ ζην με τρόπο απλό, βιωματικό και εφαρμοσμένο στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής μέσα από τους κάτωθι θεραπευτικούς πυλώνες:

 • Θρέψεις
  Θεραπευτικές τροφές // Θεραπευτικά ροφήματα και αφεψήματα
 • Κινήσεις
  Θεραπευτικές ασκήσεις αποσυμφόρησης // Θεραπευτικές ασκήσεις τόνωσης & ενδυνάμωσης
 • Πνοές
  Θεραπευτικές αναπνευστικές πρακτικές // Θεραπευτικές βοτανικές εισπνοές
 • Λουτρά
  Χειρόλουτρα // Ποδόλουτρα // Εδρόλουτρα // Εγκαθίσματα
 • Τρίψεις
  Γενικές προσώπου-σώματος // Τοπικές σώματος
 • Ιάσεις
  Μαλάξεις σώματος/πελμάτων // Βελονισμός // Κομπρέσες
 • Ενυπνήσεις
  Ελεύθερη βαθιά χαλάρωση // Καθοδηγούμενη βαθιά χαλάρωση
 • Επωδοί
  Ακουστική εναρμόνιση // Ηχοθεραπεία // Μουσικοθεραπεία
 • Στοχασμοί
  Μελέτη // Διαλογισμός // Φιλοσοφικός στοχασμός

 

Πρόγραμμα Θεραπευτικών Συνεδριών:

Δραστηριότητα:
Ώρα:
Συχνότητα:
Διάρκεια:
Ομαδικές
Καθοδηγούμενη Βαθιά Χαλάρωση
13:30-14:30
Δευτέρα/Τετάρτη
60’
Ηχοθεραπεία/Μουσικοθεραπεία
13:30-14:30
Τετάρτη
60’
Ατομικές
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Υγείας & Ευζωίας
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
90’
Ολιστική Μάλαξη Σώματος
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
60’
Ρεφλεξολογία
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
60’
Βελονισμός
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
60’
Λουτρά ποδιών-έδρας-σώματος
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
60’
Κομπρέσες
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
60’
Θεραπευτικό Λουτρό/ Ολιστική Μάλαξη
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
90’
Θεραπευτικό Λουτρό/ Βελονισμός
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
90’
Θεραπευτικό Λουτρό/ Ρεφλεξολογία
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
90’
Θεραπευτικό Λουτρό/ Ολιστική Μάλαξη/Κομπρέσες
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
90’
Θεραπευτικό Λουτρό / Ολιστική Μάλαξη/Βελονισμός
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
90’
Θεραπευτικό Λουτρό/ Ρεφλεξολογία/Βελονισμός
10:00-19:00
Δευτ-Τετ-Παρ
90’

Πληροφορίες:

Πού: COCO-MAT Βούλας, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 70 // Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10:00-19:00 // (Τηλ.: 210 9689903 // email: voula@coco-mat.com)

Πότε: Παρουσίαση στις 30 Σεπτεμβρίου (η δράση θα είναι μόνιμη)

Επικοινωνία / Δηλώσεις συμμετοχής: Wellday Live Longevity, Τηλ: 210-62.50.326, email: contact@wellday.co.uk

Συντονισμός:

Ιατρική επιμέλεια & εποπτεία:

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε:

Το «Σημείο Ηρεμίας» καλωσορίζει όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια ανάσα ηρεμίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς θα προσφέρει δραστηριότητες ελεύθερης συμμετοχής όπως η καθοδηγούμενη ομαδική χαλάρωση, ο στοχασμός και η ηχοθεραπεία, αλλά και πιο εξειδικευμένες ατομικές θεραπευτικές πρακτικές όπως τα λουτρά, οι τρίψεις, οι μαλάξεις, οι ιάσεις και οι ενυπνήσεις για τη συμμετοχή στις οποίες δεν απαιτείται πρότερη εξοικείωση.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:
Για τη συμμετοχή στις ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες του «Σημείου Ηρεμίας» πρέπει να πληρείται η προϋπόθεση της καλής γενικής υγείας, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαιτείται σχετική έγγραφη άδεια από τον προσωπικό ή οικογενειακό ιατρό. Οι συντονιστές θεραπευτές του προγράμματος δεν κάνουν ιατρικές διαγνώσεις, ούτε παρέχουν γνωματεύσεις υγείας, παρά μόνο προσφέρουν πιστοποιημένες πρακτικές ανακούφισης και εξισορρόπησης στον σύγχρονο άνθρωπο, ώστε να ζει και να βιώνει ο ίδιος την καθημερινότητα του αρμονικά, λειτουργικά και ουσιαστικά σε σύνδεση με την Ύπαρξη του.

Για τη συμμετοχή στις εβδομαδιαίες ομαδικές ή ατομικές θεραπευτικές δραστηριότητες είναι απαραίτητη η κράτηση της θέσης μέσω συμπλήρωσης της σχετικής δήλωσης συμμετοχής. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να προσφέρουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top