Η ομάδα της COCO-MAT τρέχει & ποδηλατεί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για καλό σκοπό

Στις 11 Νοεμβρίου η ομάδα της Coco-Mat θα τρέξει στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με σκοπό να βοηθήσει το Κοινωφελές Ίδρυμα για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, Εστία Άγιος Νικόλαος. Έλα στην ομάδα μας και τρέξε μαζί μας για καλό σκοπό στα 5 ή 42 χιλιόμετρα!

Αν όμως δεν είσαι του τρεξίματος, αλλά θέλεις να βοηθήσεις το σκοπό μας, έλα μαζί μας μια μέρα πιο πριν, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, για να διανύσουμε μαζί την κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου, με τα ξύλινα ποδήλατα της Coco-Mat.Bike! H διαδρομή θα γίνει χωρίς το άγχος του χρονομέτρου, μόνο για να περάσουμε ωραία, ποδηλατώντας τα ιστορικά αυτά χιλιόμετρα!

Και φυσικά, ακολουθώντας τον εξαιρετικά σημαντικό σκοπό μας. Για εκείνους που δεν την γνωρίζουν ήδη, η Εστία Άγιος Νικόλαος είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, που φιλοξενεί ανθρώπους με νοητική στέρηση, οι οποίοι ζουν, μαθαίνουν και εργάζονται μαζί σε μικρές οικογενειακές μονάδες. Με τη συμμετοχή μας λοιπόν, τόσο στο Μαραθώνιο όσο και στην ποδηλατοδρομία, στηρίζουμε την προσπάθεια συλλογής χρημάτων για τις καθημερινές ανάγκες του ιδρύματος, που είναι πραγματικά πολλές και όχι μόνο.

Με το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρώσουμε από τις συμμετοχές, θα συμβάλουμε στην κατασκευή ενός ειδικού, 5θέσιου βαν με ειδική ράμπα για αναπηρικό καρότσι. Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό το βαν; Επειδή θα προσφέρει σε έναν χρήστη αναπηρικής πολυθρόνας την ευκαιρία να συμμετέχει σε κοινές δραστηριότητες, όπως επίσης και να μεταφέρεται εύκολα σε ιατρικές επισκέψεις.

Μπορείτε να βοηθήσετε να μαζέψουμε τα χρήματα για το βαν εδώ.

Κι αν μένεις εκτός Αθήνας, αλλά θέλεις να πάρεις μέρος και να συμβάλεις στο σκοπό αυτό, μπορείς να επωφεληθείς από την ειδική έκπτωση, που θα ισχύει στο ξενοδοχείο COCO-MAT Hotel Athens, στο Κολωνάκι.

Για όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με το Bike Marathon, στείλε mail στη διεύθυνση nomikosnikolas@gmail.com και θα σε ενημερώσουμε σχετικά.

Ώρα έναρξης Μαραθωνίου: 09:00 π.μ.

Coco-Mat Running Team Facebook & Instagram

Facebook Event 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top