Ο καταλυτικός ρόλος της συναισθηματικής νοημοσύνης με τη Λία Ζώρζου στο Coco-Mat Φαλήρου

Ανακαλύπτοντας τον καταλυτικό ρόλο της συναισθηματικής νοημοσύνης στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, με τη Λία Ζώρζου, στο Φάληρο.

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τις βασικές αρχές της συναισθηματικής νοημοσύνης και να κατανοήσετε πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχουν τα βιώματά μας στο πώς αντιδρούμε στην καθημερινή μας ζωή στο σπίτι και στη δουλειά. Ελάτε να ανακαλύψετε πώς εμείς οι ίδιοι μπορούμε να οδηγήσουμε τον εαυτό μας στην πληρότητα κι ευτυχία. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε ούτε από τις συνθήκες, ούτε από τους γύρω μας να αλλάξουν. Χρειάζεται απλά να καταλάβουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Όλα αυτά θα μας τα δείξει και θα μας τα πει η σύμβουλος συναισθηματικής νοημοσύνης, Λία Ζώρζου. Η συνάντηση θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση 20 λεπτών, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και βιωματικό εργαστήρι 40 λεπτών.

Λίγα λόγια για τη Λία Ζώρζου
Η Λία είναι μία επιστήμονας και βραβευμένη επιχειρηματίας που η διαδρομή της στη ζωή έως τώρα την έχει οδηγήσει τώρα να έχει ως μοναδικό στόχο να βοηθήσει ανθρώπους να καταλάβουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να οδηγηθούν στην ευτυχία. Η Λία εργάζεται ως σύμβουλος συναισθηματικής νοημοσύνης (emotional intelligence coach) σε ομάδες που θέλουν να επικοινωνήσουν καλύτερα μεταξύ τους και ανθρώπους που έχουν ως στόχο να καταλάβουν περισσότερο τον ίδιο τους τον εαυτό και να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζεται  ώστε να βρουν την ευτυχία και χαρά στο σπίτι και τη δουλειά. Η Λία περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου της δίνοντας ομιλίες σε παγκόσμια συνέδρια και έχει πελάτες σε χώρες όπως Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Αγγλία, Ελλάδα, Βιετνάμ, Αφγανιστάν κ.ά.

Πληροφορίες:

Είσοδος ελεύθερη

Πού: Coco-Mat Φαλήρου, Ποσειδώνος 1 & Έλλης 2
Πότε: Παρασκευή 09/11, ώρα 18.00
Επικοινωνία: Τηλ: 210 9847 227, mail: faliro@coco-mat.com

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για τη συνάντηση συναισθηματικής νοημοσύνης, επικοινωνήστε με τη Λία στο liazorzou@hotmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top