ReLive Yourself vol.3: Zoom webinar δημιουργικότητας & χαλάρωσης

ReLive σημαίνει ξαναζώ. Ξαναζώ, ξαναζώ όλα αυτά που ξανά-ζήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του lockdown, στο σπίτι μας…
Την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, την πρωτόγνωρη ηρεμία, την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, την «άνοιξη» της δημιουργικότητάς μας.
Όλα αυτά λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ακόμη και τώρα που επιστρέψαμε σε μια «νέα» καθημερινότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός της σειράς από Zoom webinars, «ReLive Yourself». Ελάτε να τα υπενθυμίσουμε μαζί στους εαυτούς μας!

Το 3ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Τετάρτη, 29 Ιουλίου στις 18:00! Μαζί μας οι: Βαρβάρα Σαφάκα, Ιωάννα Ιωαννίδου και η Ελένη Ράπτη.

Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να κάνετε την προεγγραφή σας, απλά στέλνοντας email στο ELianou@coco-mat.com.

Συντονιστείτε στο ReLive Yourself πατώντας το παρακάτω link:https://zoom.us/j/96616235427

Τι θα διδαχθούμε σε αυτό το webinar & ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα μας μιλήσουν:

Χειροποίητα κοσμήματα | Βαρβάρα Σαφάκα

«Η έμπνευση έρχεται μέσα από τις ψυχές μας!» Αυτή είναι η πεποίθηση της Βαρβάρα Σαφάκα και, έτσι, στην περίπτωσή της εμπνέεται από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και την Ελληνική Μυθολογία. Η αγάπη την ιδέα των φυλαχτών, από νεαρή ηλικία, αντικατοπτρίζεται στις συλλογές κοσμημάτων, που συνδέουν την αρχαία και άμορφη με μια σύγχρονη προοπτική.
Πιστεύοντας στη διαχρονικότητα της τέχνης και της αισθητικής, δημιουργεί σύγχρονα κειμήλια και, όπως όλα τα κειμήλια, κάθε κομμάτι αφηγείται μια μοναδική ιστορία, συμβολική για τον καθένα.
Το όραμά της είναι να δημιουργήσει ωραία κοσμήματα, τα οποία μπορούν να φορεθούν από διαφορετικές ηλικίες, ενώ έχει στόχο να αναδείξει την κομψότητα και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας!
Η νέα συλλογή της Barbóra ξεδιπλώνει τον παραμυθένιο μύθο του «Έρωτα και Ψυχής» ως υπενθύμιση των δοκιμασιών, που πρέπει να υποστεί η ψυχή για να βρει την αληθινή αγάπη και ευτυχία!
Ζήστε την ελληνική αισθητική μέσω κοσμημάτων barbóra!
Instagram | Website

Yoga talks | Ιωάννα Ιωαννίδου

Η Ιωάννα με κατεύθυνση το ψηφιακό μάρκετινγκ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως wellness copywriter. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο λιανεμπόριο έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης και έχει διατελέσει στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων. Το 2015 έκανε ολοκληρωτική στροφή και ξεκίνησε να αναζητά τρόπους που θα μειώσουν το εργασιακό στρες και θα την οδηγήσουν σε έναν νέο τρόπο σκέψης. Πρόσφατα δημιούργησε το YOGA at Home, ένα προσωπικό ιστολόγιο, με σκοπό να ενθαρρύνει κι άλλες γυναίκες να ξεκινήσουν γιόγκα στο σπίτι με τη βοήθεια διαδικτυακού δασκάλου. Διαθέτει ΜΒΑ και βρετανικό πτυχίο BA (HONS) στην ειδικότητα της. Έχει γράψει βιβλίο που εκδόθηκε από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Υπουργείο Παιδείας) ενώ η εμπειρία και τα επαγγελματικά της ταξίδια στην Ασία της δημιούργησαν την ανάγκη να εξερευνήσει περισσότερο τη φιλοσοφία της Ανατολής. Έχει πιστοποιηθεί ως Εκπαιδεύτρια Σεμιναρίων Ενηλίκων και με το Coaching Υγείας και Ευεξίας. Πιστεύει στη δια βίου μάθηση και συνεχίζει τις σπουδές σε θέματα ευεξίας και coaching.

Διαλογισμός | Ελένη Ράπτη

Η Ελένη Ράπτη γεννήθηκε στα Καλύβια Θορικού Αττικής το 1967. Ξεκίνησε το ταξίδι αυτογνωσίας της πριν από αρκετά χρόνια με εναλλακτικές θεραπείες και ολιστικά σεμινάρια. Έχει εκπαιδευτεί ως chakra technician από τον Sir Martin Brofman. Μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο την αφύπνισε ακόμα περισσότερο, πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής, ένα ταξίδι στο Περού. Μερικούς μήνες μετά το ταξίδι αυτό στάθηκε αφορμή να γνωρίσει και να εκπαιδευτεί σε θεραπευτικές μεθόδους της Παράδοσης των Άνδεων από τους Don Juan and Ivan Nunez del Prado, Don Americo, Gayla Yabar, και από δασκάλους της φυλής των Qero στο Περού. Η ιδιαίτερη αγάπη της για την τέχνη την έστρεψε να ασχοληθεί ερασιτεχνικά στον ελεύθερο χρόνο της αρχικά με τη φωτογραφία (από το 1997) και αργότερα με την κεραμική (από το 2006). Τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στη δημιουργία κεραμικών κοσμημάτων και γλυπτών σε σχέδια εμπνευσμένα από τα ταξίδια της στο Περού. Της αρέσει να ταξιδεύει, να αφουγκράζεται τον παλμό των ανθρώπων και των τόπων που επισκέπτεται. Η πρώτη της εκδοτική κίνηση έγινε το 2018 με το ημερολόγιο «Στιγμές Αγάπης, Χαράς και Ευγνωμοσύνης», ενώ πρόσφατα (Δεκ 2019) το παραμύθι της για μικρούς και μεγάλους «4.100 Κόκκινα Κοράλλια» προκρίθηκε στους φιναλίστες στον διαγωνισμό των εκδόσεων MonteGrappa στην Ιταλία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top