ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ: Νέα παράσταση από το θεατρικό εργαστήρι της COCO-MAT

Το θεατρικό εργαστήρι της  COCO-MAT παρουσιάζει την κοινωνική, πολιτική σάτιρα «ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ», στο κατάστημα COCO-MAT Κηφισιάς.

Το καλύτερο ελιξίριο για τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, επιφυλάσσει το θεατρικό μας εργαστήρι με μία κοινωνικοπολιτική καυστική σάτιρα, αφιερωμένη σε όλους τους πολιτικούς και δημόσιους φορείς, που εδώ και πολλά χρόνια , «μοχθούν»  για την καλυτέρευση της καθημερινότητας του απλού πολίτη.

Η παράσταση, είναι μία άκρως επίκαιρη αναφορά στο σήμερα και το αύριο και βασίζεται κυρίως σε κείμενα των συντελεστών αλλά και μαθητών του θεατρικού εργαστηρίου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν, πρόσωπα από όλους τους χώρους και όλες τις τάσεις, που υπόσχονται τον «επίγειο παράδεισο» με κύρια προτεραιότητα τον απλό πολίτη!

 

Πληροφορίες:

Πού: COCO-MAT Κηφισιάς, Τατοΐου 165, Κηφισιά

Πότε: Πέμπτη 27/06 και Παρασκευή 28/06 // Ώρα έναρξης 19:30 // Διάρκεια παράστασης  70′ χωρίς διάλειμμα, Είσοδος Ελεύθερη

Επικοινωνία: T. 210-6251971 // kifissia@coco-mat.com

 

Κείμενα-επιμέλεια: Θίασος

*απόσπασμα από το «Παιχνίδι της Σφαγής » του Ιονέσκο.*

Διανομή με σειρά εμφάνισης:

Δημητρόπουλος Βαγγέλης (Πολίτης Α, ακροατής, μπράβος- οπαδός πολιτικού κόμματος)

Καραχάλιου  Ωραιοζήλη (αυτόματος τηλεφωνητής, ηχητικό)

Ζιρτιλίδου Λίνα (γραφείο 1, ακροάτρια, γραμματέας  γυναίκας πολιτικού, στέλεχος πολιτικού κόμματος)

Κώη Δανάη (γραφείο 2, παρουσιάστρια ειδήσεων, οπαδός πολιτικού κόμματος)

Ζώνα Ελίνα (γραφείο 3, αρχηγός πολιτικού κόμματος, εκπαιδευτικός)

Ζαφείρη Νάνσυ (Πολίτης Β, αρχηγός πολιτικού κόμματος, πολίτης Σώφρων)

Ακτύπης Διονύσης (αρχηγός πολιτικού κόμματος)

Παπαοικονόμου Μαριάννα (μαθήτρια)

3 Σχόλια

  1. Προ ετών, σε ΄νανα συνέδριο της ΕΑΣΕ στο ΧΙΛΤΟΝ είχε προσκληθεί ο κ. Ευμολπίδης να μιλήσει για το μοντέλο διοίκησης της CoComat. Mε είχε εντυπωσιάσει το περιεχόμενο της παρουσίασής του, αλλά πιο πολύ ο τρόπος της παρουσίασης. Μακάρι η Ελλάδα να είχε κι άλλους επιχειρηματίες σαν κι αυτόν. Δεν με εκπλήσσει ότι η εταιρία σας διαθέτει Θεατρική Ομάδα, υποθέτω ότι διαθέτει και άλλες…. εκπλήξεις και καθώς διαμένω στην Νέα Κηφισιά, θα περάσω μια μέρα να τις μάθω. Θα έρθω στην παράσταση. Θανάσης Φροντιστής, Συγγφραφέας(και…θεατρκός)

  2. Προ ετών, σε ΄νανα συνέδριο της ΕΑΣΕ στο ΧΙΛΤΟΝ είχε προσκληθεί ο κ. Ευμολπίδης να μιλήσει για το μοντέλο διοίκησης της CoComat. Mε είχε εντυπωσιάσει το περιεχόμενο της παρουσίασής του, αλλά πιο πολύ ο τρόπος της παρουσίασης. Μακάρι η Ελλάδα να είχε κι άλλους επιχειρηματίες σαν κι αυτόν. Δεν με εκπλήσσει ότι η εταιρία σας διαθέτει Θεατρική Ομάδα, υποθέτω ότι διαθέτει και άλλες…. εκπλήξεις και καθώς διαμένω στην Νέα Κηφισιά, θα περάσω μια μέρα να τις μάθω. Θα έρθω στην παράσταση. Θανάσης Φροντιστής, Συγγραφέας(και…θεατρκός)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top