Hospitality, One Step beyond | Αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησής σας

Η εκδήλωση Hospitality One Step Beyond που ήταν προγραμματισμένη για την Σαντορίνη την Παρασκευή 13 Μαρτίου αναβάλλεται. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για να ορισθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης. Η εκδήλωση στην Νάξο στις 11 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

______________________________________

Είσαστε έτοιμοι να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις σας; Θέλετε να ακούσετε συνταγές επιτυχίας από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων;

Ο Όμιλος COCO-MAT σε συνεργασία με τα NEA MESA, την INNFAITH και το 31Doors σας προσκαλούν στο event COCO-MAT Hospitality, One Step beyond για να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις με επαγγελματίες από το χώρο του Hotel Management και του Hotel Digital Marketing.

ΝΑΞΟΣ | Astir Hotel

Τετάρτη 11/3 στις 18:00

Οι ομιλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι:


Κύρος Ασφής, managing director της Nea Mesa, https://neamesa.com/

Ο Κύρος Ασφής είναι ένας από τους πρώτους επαγγελματίες στην Ελληνική αγορά του internet. Στην 20ετή και πλέον επαγγελματική του σταδιοδρομία συνεργάστηκε με διάφορες εταιρίες από θέσεις υψηλής ευθύνης όπως Antenna Group of Companies, Hellas On Line και άλλες. Το 2015 δημιούργησε την Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών αποκλειστικά σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. Το 2017 και 2018 η εταιρεία βραβεύτηκε στα Tourism Awards στην κατηγορία Customer acquisition / Customer retention & motivation strategy για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων για λογαριασμό πελάτη της. Αρθρογραφεί τακτικά στο Tornos News, emea.gr και Travel Daily News σχετικά με το digital marketing και συνεργάζεται με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στα πλαίσια των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης της Ecole hoteliere de Lausanne.

Θέμα: Πώς μπορούμε να αυξήσουμε τις direct κρατήσεις για να βελτιώσουμε τα έσοδα του ξενοδοχείου μας


Σοφρωνάς Ευάγγελος, ιδιοκτήτης της Innfaith Hospitality Management, https://innfaith.com/

Ο Ευάγγελος Σωφρονάς, έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερα από 25 έτη συνεχούς, επιτυχημένης, συνδυαστικής εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στην Ξενοδοχειακή και Τουριστική αγορά στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνει έμφαση στην εφαρμογή αποδοτικής οργάνωσης και διαχείρισης όλων των λειτουργιών και τμημάτων εκμετάλλευσής μίας Ξενοδοχειακής/Τουριστικής επιχείρησης. Ανάμεσα σε άλλα, υπήρξε υπεύθυνος (Project Manager) ανακαίνισης Ξενοδοχειακών μονάδων και της κερδοφόρας στρατηγικής επανατοποθέτησης τους στην τουριστική αγορά (Repositioning) καθώς και προώθησης και διαχείρισης τουριστικών προορισμών στο σύνολο τους (Destination Management).

Θέμα: Διαχείριση μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, Λειτουργικό αποτέλεσμα και Κερδοφορία


Περτέσης Γιώργος, δ/ντης των ξενοδοχείων COCO-MAT https://www.staycocomat.com/

Θέμα: Μελέτη περίπτωσης Coco-Mat Hotels, Αθήνα μια πόλη με πολλά ξενοδοχεία. Τι είναι αυτό που μας επιτρέπει να χτίζουμε το δικό μας πιστό πελατολόγιο και να δουλεύουμε με απευθείας κρατήσεις.


Μαρούλης Βασίλης, δ/νων σύμβουλος της Spick & Span, https://spickandspan.gr/

Θέμα: Pure Space, μια καινοτόμα λύση για απολύμανση ολόκληρου του δωματίου. Μια λύση επίκαιρη όσο ποτέ


Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον κο Αντώνη Χαλλάκ 6970 086 268 ή στείλτε email στο [email protected]

COCO-MAT | COCO-MAT Hotels | Zealots of Nature | Spick and Span | COCO-MAT.bike

Hospitality

One Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top