Στην COCO-MAT οι Δευτέρες είναι Ημέρες Κοινωνικής Προσφοράς

Κάθε Δευτέρα στην COCO-MAT υποδεχόμαστε σχολεία, φορείς και οργανώσεις, και πραγματοποιούμε δημιουργικές δράσεις. Στόχος μας; Να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Γιατί για εμάς η κοινωνική προσφορά δεν είναι ένας απλός στόχος, είναι θεσμός.

Θέλοντας λοιπόν να εδραιώσουμε αυτόν το θεσμό, αποφασίσαμε να καθιερώσουμε την Δευτέρα ως Ημέρα Κοινωνικής Προσφοράς.

Με κάθε ξεκίνημα της εβδομάδας, στην COCO-MAT ανοίγουμε τις πόρτες μας σε σχολεία, φορείς και οργανώσεις και προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, για την οποία φημιζόμαστε.

Φυσικά στα πλαίσια της ημέρας αυτής θα διοργανώνονται και διάφορες δημιουργικές δράσεις, αφού σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η κοινωνική προσφορά είναι απόλυτα ταυτισμένη με τη συνείδησή μας στην COCO-MAT. Γι’ αυτό και η γενναιόδωρη διεκπεραίωσή της είναι μείζονος σημασίας για εμάς.

Από τα πρώτα μας βήματα, η προσφορά μας στην κοινωνία είναι διαρκής και διακριτική. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζουμε καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες μαθητών όπως το 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, το 1ο Δημοτικό Περιστερίου Αττικής, το 1ο Γυμνάσιο Ρόδου.

Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με φορείς όπως το Υπνωτήριο Αστέγων στην Αθήνα, η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ, η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων ΙΡΙΣ, το Make a Wish Ελλάδος, ο Ξενώνας Ενηλίκων του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), η εθελοντική ομάδα Ι.Δ.Ε.Α. προσφέροντας προϊόντα ή παρέχοντας εθελοντική εργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top