Αντί-Κείμενο στην παράδοση | COCO-MAT Κηφισιάς

Η COCO-MAT φιλοξενεί στον κεντρικό της κατάστημα στην Κηφισιά τα προϊόντα της σχεδιαστικής ομάδας «FLESSAS ART AND DESIGN».

Με εφαλτήριο την παράδοση, τα προϊόντα προβάλλουν μια καινοτομική πρόταση, πάνω σε εποχιακά θέματα, καθώς και σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης, που αποτελούν μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η αισθητική αρμονία αντανακλά, μέσω της αφαίρεσης και της γεωμετρίας και την ελληνικότητά τους. Παράλληλα, η φιλοσοφία σχεδιασμού (προϊόντα μαζικής παραγωγής), προσδιορίζει, μέσω του χαμηλού κόστους, τη διάδοση και εμπορικότητά τους.

Τα προϊόντα αυτά θα εκτεθούν και θα πωλούνται στο κεντρικό κατάστημά μας για 3 ημέρες.

 

Λεπτομέρειες:

Πού: COCO-MAT Κηφισιάς Τατοΐου 165

Πότε:
Πέμπτη 12/12, ώρα 11:00-20:00 // Παρασκευή 13/12, ώρα 11:00-20:00 // Σάββατο 14/12, ώρα 10:00-16:00

Επικοινωνία: Τηλ.: 2106251971 // E-mail:  kifissia@coco-mat.com

Λίγα λόγια για το Δήμο Φλέσσα

Ο Δήμος Φλέσσας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Από το 1975 σαν ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρεί γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών, επιβλέψεων και βιομηχανικού σχεδιασμού. Το γραφείο του, με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται σε όλη την επικράτεια. Έργα του γραφείου έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε αρχιτεκτονικά εγχειρίδια. Παράλληλα, σαν εκφραστική ανάγκη, δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά σε όλο το φάσμα των εικαστικών τεχνών, έχοντας τη φιλοσοφία μιας σφαιρικής αντίληψης για αυτές (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, βιομηχανικός σχεδιασμός). Έχει εκθέσει σε πάνω από 45 ατομικές (και αρκετές ομαδικές), στην Ελλάδα (Αττική, Πελλοπόνησο, Κυκλάδες, Θεσσαλονίκη) και το εξωτερικό (Φινλανδία, Γερμανία, Η.Π.Α.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top