Ανοιχτό μάθημα γνωριμίας με τη Yoga από την ομάδα Active Monkeys | COCO-MAT Φάληρο

Η ομάδα Active Monkeys και η Χαρά Πιλιανίδου σας προσκαλούν σε ένα ανοιχτό μάθημα γνωριμίας με τη Yoga, στο κατάστημα COCO-MAT στο Φάληρο.

Ποιοι είναι οι ACTIVE MONKEYS

Είμαστε μια νέα αθλητική παρέα, που «ξυπνάει» τον κόσμο με τις προπονήσεις της κάθε Παρασκευή πρωί στις 7:00π.μ. στο κέντρο της Αθήνας. Γνωριστήκαμε μέσω της γυμναστικής και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα με σκοπό να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν τις πρωινές προπονήσεις στην πόλη. Στις δράσεις μας μπορεί να έρθει όποιος θέλει για να γυμναστεί μαζί μας, να μας γνωρίσει, να μπει στην παρέα και να την μεγαλώσει. Στόχος μας είναι να έρθει σε επαφή ο κόσμος με τη γυμναστική και να περνάει καλά μέσα από τις προπονήσεις μας, ακριβώς όπως κάνουμε κι εμείς.

Η προπόνηση απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης και είναι δωρεάν. Είναι διαφορετική κάθε φορά και μπορεί να περιλαμβάνει τρέξιμο, ασκήσεις με το βάρος του σώματος και fun διαδραστικά παιχνίδια και διαρκεί περίπου μία ώρα. Εκτός από τη μία εβδομαδιαία πρωινή προπόνηση, κάνουμε και κάποιες επιπλέον δράσεις, όπως συμμετοχές σε αγώνες, πεζοπορίες, εκδρομές κ.α., τις οποίες ανακοινώνουμε στη σελίδα μας στο Facebook [Active Monkeys] και στο instagram [active.monkeys] και είναι και αυτές ανοιχτές σε όσους θέλουν να συμμετέχουν μαζί μας.

Η συμβουλή μας είναι μία: έλα και εσύ να δοκιμάσεις και δε θα χάσεις! #funwithus

 

Λίγα λόγια για τη ΧΑΡΑ ΠΙΛΙΑΝΙΔΟΥ

Η Χαρά είναι Πιστοποιημένη Δάσκαλα Γιόγκα RYT200 YogaWorks, Kids Yoga και Pilates mat (Physio Pilates). Άρχισε να ασχολείται με τη γιόγκα πριν από 5 χρόνια, ενώ έψαχνε για μια μορφή άσκησης ώστε να ανακουφιστεί από τον τραυματισμό. Γρήγορα συνειδητοποίησε πόσο θεραπευτική είναι η πρακτική της γιόγκα και συνεχίζει από τότε να διευρύνει τις γνώσεις της. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και workshops με τους Άννα Ζώρζου, Βούλα Μπόλου, Κατερίνα Κατσογρεσσάκη, Νίκο Φλωράκη, Ephrat Μichelson, Βrent Laffoon κ.α Λατρεύει τη διδασκαλία της γιόγκα και να βοηθά τους μαθητές της να εξερευνούν τα όρια του σώματός τους, ενώ διασκεδάζουν.

 

Πληροφορίες:

Πού: COCO-MAT Φαλήρου, Ποσειδώνος 1 & Έλλης 2

Πότε: Σάββατο 9 Μαρτίου, ώρα 12:00-13:30

Επικοινωνία: τηλ. 210 9847 227, mail: faliro@coco-mat.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top