17η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας, με θέμα «Ύπνος και Ρεφλεξολογία» στο κατάστημα COCO-MAT Κηφισιάς

Αυτό που κάνουμε κάθε νύχτα είναι μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του σώματος, απαραίτητη όσο και το νερό, η τροφή και η αναπνοή. Κάθε νύχτα κοιμόμαστε! Ωστόσο, κάποιες και κάποιοι από εμάς έχουν δυσκολία σε αυτήν τη ζωτικής σημασίας πράξη.

Στην Ημερίδα μας θα μάθουμε πώς η ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο την ποσότητα του ύπνου μας, αλλά και την ποιότητά του. Θα μάθουμε γιατί το βιολογικό μας ρολόι ορίζεται από τον ύπνο, και γιατί το πιο πρόσφατο Νόμπελ Ιατρικής πήγε στους επιστήμονες που μας έμαθαν πόσο σημαντικό είναι αυτό το ρολόι να λειτουργεί καλά. Επιπλέον, οι απόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, θα μας μιλήσουν για το πώς η Ρεφλεξολογία έχει βοηθήσει τον ύπνο να στηρίζει την ημέρα μας καλύτερα και πώς αντιμετωπίζει την αυπνία!

Για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχουν προσφορές από επαγγελματίες ρεφλεξολόγους και Lifecoach. Ταυτόχρονα θα έχουμε προτάσεις ανάπτυξης για κάθε ρεφλεξολόγο και επαγγελματία του ολιστικού/εναλλακτικού χώρου από την Expansion Method!

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους, για σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικώς την αυτοθεραπεία τους. Και φυσικά, ειδικό ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα για κάθε ολιστικό θεραπευτή!

 

Ελάτε να περάσουμε ένα μαγικό πρωινό ανακαλύπτοντας την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας!

Κυριακή 13 Μαΐου 2018, ώρα 10:00-14.00

COCO-MAT Κηφισιάς

Τατοΐου 165

Τηλ. 210-6251971

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top