100 χρόνια KLM: Με ξύλινα ποδήλατα COCO-MAT γιόρτασε η αεροπορική εταιρεία

Στις 7 Οκτωβρίου, η αεροπορική εταιρεία KLM Royal Dutch Airlines συμπλήρωσε έναν αιώνα λειτουργίας και το γιόρτασε με τα ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT.bike!

Η KLM έγινε η πρώτη αεροπορική στον κόσμο που γιόρτασε την 100ή επέτειό της, λειτουργώντας με το ίδιο, αρχικό όνομα. Αναζητώντας την καινοτομία, υποστηρίζοντας την αειφόρο ανάπτυξη και εστιάζοντας στη φιλοξενία των ταξιδιωτών η εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της. Για τον εορτασμό των 100 χρόνων, πραγματοποιήθηκαν πολλές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες κορυφώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου.

Στην Αθήνα, με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η KLM οργάνωσε ένα Bike Run στο αεροδρόμιο της Αθήνας, στον οποίο συμμετείχαν 50 ποδήλατα και φυσικά 50 αναβάτες. Το ποδήλατο είναι το εθνικό μέσο μετακίνησης της Ολλανδίας εξάλλου.  Οι συμμετέχοντες στο Bike Run αναδείχθηκαν μέσα από διαγωνισμό που έγινε στα social media του αεροδρομίου.

Ξεκινώντας στις 15:00 από τις αφίξεις του αεροδρομίου, οι διαγωνιζόμενοι ακολούθησαν μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, γιορτάζοντας με έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο τα 100 χρόνια της KLM! Εμψυχωτής κατά την προσπάθειά τους αυτή ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης. ο οποίος μάλιστα δήλωσε: «Εύχομαι Χρόνια Πολλά στην KLM και στους χιλιάδες εργαζόμενούς της σε ολόκληρο τον κόσμο και θα ήθελα η σημερινή πρωτοβουλία να συνεχιστεί και να δίνονται όλο και πιο συχνά αφορμές να αφήνει ο κόσμος το αυτοκίνητό του και να κάνει ποδήλατο!»

Στα πλαίσια των εορτασμών, 5 τυχεροί κέρδισαν από ένα ξύλινο ποδήλατο COCO-MAT.bike, 4 αεροπορικά εισιτήρια για το Άμστερνταμ με την KLM και διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της COCO-MAT.

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top