Πρώτες δράσεις COCO-MAT Cares

Η COCO-MAT, στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υλοποιεί το project “COCO-MAT Cares”. Μέσω αυτής της δράσης, συλλέγουμε τα παλιά στρώματα των πελατών μας, κατά την παράδοση των νέων και, αφού αξιολογηθούν και κριθεί ότι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, τα μεταφέρει στην αποθήκη μας. Στη συνέχεια, τηρώντας σειρά προτεραιότητας στα αιτήματα, διοχετεύει τα στρώματα, με δικούς της μεταφορείς, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, βοηθώντας ευπαθείς ομάδες ανθρώπων και εξασφαλίζοντας ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Έτσι, 10 στρώματα έχουν διατεθεί, σε συνεργασία με τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής για την κάλυψη αναγκών των πλημμυροπαθών στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής. Συγκεκριμένα, τα στρώματα προσφέρθηκαν σε νεφροπαθεις και καρδιοπαθεις, θύματα της πρόσφατης θεομηνίας.

Επιπλέον 2 στρώματα δόθηκαν στο φορέα «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ενός από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα, καθώς τα ήδη υπάρχοντα στρώματα στον ξενώνα φιλοξενίας έχουν φθαρεί.

2 Σχόλια

  1. Καλημέρα σας. Μιας και το εργοστάσιο της εταιρείας σας βρίσκεται στην Ξάνθη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στον οικισμό Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης υπάρχουν παιδιά που κοιμούνται στο πάτωμα, όχι από άποψη, αλλά γιατί δεν έχουν κρεβάτι. Θα μπορούσε ενδεχομένως να εξετάσει ο κ. Ευμορφίδης την δυνατότητα να προσφέρεται στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ένα παιδικό κρεβάτι+ στρώμα χαμηλού κόστους για κάθε κρεβάτι που πουλάτε. Για να έχετε ακριβή εικόνα των αναγκών, μπορείτε να απευθυνθείτε στο παράρτημα της κοινωνικής υπηρεσίας του Δροσερού. Επιπλέον, το σχολείο του Δροσερού (http://20dim-xanth.xan.sch.gr/autosch/joomla15/) είναι το πιο φτωχό της Ξάνθης. Βρίσκω την ιδέα του Big Bang school εξαιρετική. Θα ήταν πραγματικά μεγάλο δώρο για τους μαθητές του Δροσερού να έχουν και εκείνοι ένα τέτοιο σχολείο. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και παραμένω στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top