«Ονειρικό Μαξιλάρι» από τη Γέφυρα Ζωής και την COCO-MAT

H «Γέφυρα Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα» και η COCO-MAT σας προσκαλούν σε ένα δια δραστικό 2ημερο χαράς και δημιουργίας την Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μάιου & Ώρες 10: 00 – 20:00 στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, για να κατασκευάσουμε το «ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ».
Σκοπός του event είναι να κατασκευαστούν 4 «ονειρικά» μαξιλάρια 2Χ3μ. Τα μαξιλάρια θα ζωγραφιστούν εξ’ ολοκλήρου από μαθητές, φορείς, συλλόγους, καθώς και παιδιά από Ειδικά σχολεία & σχολεία προσφύγων.
Όσα παιδιά παρευρεθούν, αφού ζωγραφίζουν το μαξιλάρι θα το γεμίζουν με νιφάδες καουτσούκ θα παίρνουν μαζί τους ένα μικρό μαξιλάρι ως ενθύμιο.
Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν animateur, clown και ξυλοπόδαροι για την ψυχαγωγία όλων των παιδιών. Γωνίες δημιουργικής απασχόλησης σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα & θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών μας με χαρά και χαμόγελα.
Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, των παιδιών των προσφυγών.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί επιπλέον μια ανιδιοτελή προσφορά ενός διήμερου χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας. Άλλωστε, μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».
Εμείς, μαζί με όλους εσάς, «Αγκαλιάζουμε τη μαγεία…του να είσαι διαφορετικός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top