Η COCO-MAT Τερψιθέας και η «Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα» τιμούν το περιβάλλον και ετοιμάζουν ένα μοναδικό δώρο για όλους

Η COCO-MAT σε συνεργασία με τον εθελοντικό πολυχώρο δημιουργίας & έκφρασης παιδιών & νέων με νοητική υστέρηση «Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα» δημιουργούν … σβόλους αγάπης.

Τι είναι οι σβόλοι σπόρων;

Μια από τις ελάχιστες μεθόδους της φυσικής καλλιέργειας, όπου γίνεται παρεμβολή δικιά μας στη καλλιέργεια, είναι η δημιουργία σβόλων σπόρων. Οι σβόλοι σπόρων είναι μικροί σβόλοι από χαρτοπολτό.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, το κατάστημά μας, για να σας προσφέρουμε ένα συμβολικό δώρο και να γνωρίσετε τη «Γέφυρα Ζωής»!  

Λίγα λόγια για τη «Γέφυρα Ζωής» 

Η «Γέφυρα Ζωής» αποτελεί έναν εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με βασικό στόχο την διευκόλυνση την καθημερινότητας των νέων με ειδικές ανάγκες και ειδικότερα με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού μέσω της δραστηριοποίησής και της δημιουργικής τους απασχόλησης, σε καθημερινή βάση, αλλά κυρίως μέσα από την αποδοχή της διαφορετικότητας και την καλλιέργεια των ατομικών και κοινωνικών τους δεξιοτήτων.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να φιλοξενήσει περισσότερα από 70 παιδιά και να αξιοποιήσει την βοήθεια περισσότερων από 240 εθελοντών σε περισσότερες από 15 ειδικότητες.

Τρίτη 19/6, ώρα 18.00

COCO-MAT Τερψιθέας

Ηρώων Πολυτεχνείου 62

Τ. 210 4287710

terpsithea@coco-mat.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top