Γνωριμία με τη μέθοδο ThetaHealing® στη Βούλα

H Βάγια Δημηνίκου, πιστοποιημένη ThetaHealing® εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια, σε συνεργασία με την Coco-mat σάς καλούν στην παρουσίαση της θεραπευτικής μεθόδου ThetaHealing®.
Μη χάσετε μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις εφαρμογές της μεθόδου και να λύσετε κάθε πιθανή σχετική απορία σας, συμμετέχοντας στο βιωματικό εργαστήρι με κάποιες απλές βασικές ασκήσεις του ThetaHealing®. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προγραμματίσετε συνεδρία – θεραπεία έναντι ελαχίστου αντιτίμου (θα συμφωνηθεί κατά την παρουσίαση) που θα δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό δικής σας επιλογής.

COCO-MAT Βούλας
Λ. Βουλιαγμένης 70
210 9689903
voula@coco-mat.com
Πέμπτη 23 Μαρτίου, 18.00 – 21.00
Σας περιμένουμε με χαρά να μοιραστούμε καινούρια γνώση και εμπειρίες.
Λίγα λόγια για το ThetaHealing®
Το ThetaHealing® είναι μια ισχυρή τεχνική που συνδυάζει την επιστήμη και την πνευματικότητα με σκοπό να εντοπίσει και να μετουσιώσει βαθιά ριζωμένες αρνητικές πεποιθήσεις και τραύματα του υποσυνειδήτου. Ιδρύτρια του είναι η Vianna Stibal, και έχει έδρα το Think Institute, USA (http://www.thetahealing.com/).
Το ThetaHealing® μπορεί άμεσα να σας απαλλάξει ή να σας βοηθήσει να αλλάξετε αρνητικά προγράμματα σκέψης και πεποιθήσεις που είναι ριζωμένες σε όλα τα επίπεδα του νου και στο DNA, δίνοντας σας έτσι, τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκ νέου την ζωή σας ακριβώς όπως εσείς επιλέγετε.
Η σωματική ασθένεια αρχικά είναι παρούσα σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο, ως άμεσο αποτέλεσμα των πεποιθήσεων, των αναμνήσεων μας και της συναισθηματική μας κατάστασης. Το σώμα νοσεί σε δεύτερο χρόνο και για να φέρουμε τη θεραπεία στην ολότητα του συστήματος χρειάζεται να εργαστούμε και να απελευθερώσουμε το σύστημα από πεποιθήσεις και τραύματα του παρελθόντος.
Εκτός από τη βελτίωση της υγείας και της ευημερία σας, μπορείτε να εργαστείτε στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας σας, στην λύση συναισθηματικών σας θεμάτων ή και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!
Η τεχνική απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε αυτό για προσωπική και οικογενειακή θεραπεία και εξέλιξη, όπως και σε επαγγελματίες υγείας (θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές, ιατρούς κτλ) που επιθυμούν να το εξασκήσουν επαγγελματικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top