Έκθεση φωτιστικών Parametros_λ, στο Κολωνάκι

Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική έκθεση Φωτιστικών με βασικό υλικό το ξύλο, στο κατάστημα μας στο Κολωνάκι, από το δημιουργό Λεωνίδα Μαδιανό.

Λίγα λόγια από το δημιουργό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη βορειοδυτική Χίο. Το 2011 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Φυσικής του πανεπιστημίου Πατρών, το 2013 έλαβα το μεταπτυχιακό μου με τίτλο «Νανοτεχλολογία και Νανοδιατάξεις» και το Μάρτιο του 2018 ολοκλήρωσα την διδακτορική μου διατριβή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Παράλληλα, μέσω της εταιρείας Parametros_λ,  έχω την δυνατότητα να σχεδιάζω και να κατασκευάζω φωτιστικά, χρησιμοποιώντας ως βασικό υλικό το ξύλο, συνδυάζοντάς το, κατάλληλα, με άλλα υλικά όπως το μέταλλο, το μάρμαρο, το ύφασμα κ.α.

Στοχεύω στην κατασκευή αξιόπιστων και λειτουργικών φωτιστικών, τα οποία θα καλύπτουν όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες για φωτισμό του χρήστη.

Συνδυάζοντας τις παραμέτρους αυτές και γνωρίζοντας τη δυναμική της απλότητας, προκύπτουν φωτιστικά λιτών σχεδιαστικών γραμμών τα οποία εναρμονίζονται με το περιβάλλον, στο οποίο πρόκειται να τοποθετηθούν, παίζοντας κυρίαρχο ρόλο στη διακόσμηση του χώρου και προσδίδοντάς του ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο μοναδικός στόχος είναι να αναδείξω τα δημιουργήματα της ίδιας της φύσης προσπαθώντας να περιορίσω την επέμβαση μου στο ελάχιστο.

Εγκαίνια: Παρασκευή 18/5, ώρα 18.00

Διάρκεια έκθεσης έως 15/6

COCO-MAT Κολωνακίου

Πατριάρχου Ιωακείμ 36

Τηλ. 210 7246 108

E-mail:  kolonaki@coco-mat.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top